Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Lindås-Långasjö FF Lindås-Långasjö FF

Jämjö IP, Konstgräs
10 februari 2012
18:30

Referat: Lyckeby GoIF - Lindås BK/Långasjö GoIF

Fredagens match mot Lyckeby slutade med en stor förlust 1-6 efter 1-3 i halvtid.

Resultatet kan få många supportrar att skrika rakt ut men innan ni gör detta så vill jag att ni läser vidare........

Matchen hann knappt starta innan hemmalaget tog ledningen med 1-0. Därefter vaknar vi till och börjar försöka hitta passningsspel efter marken. På order från oss ledare så hade spelarna som krav att aldrig slå långa bollar utan söka passningsspel hela vägen över banan. Vi stod högt upp i försvarspositioner och lyckades låsa bort Lyckeby. Vi skapade ett par hörnor och kom mer och mer in i spelet men så efter ca 20 minuter så åkte vi på en blixtsnabb omställning efter ett anfall. Två passningar senare hade Lyckeby tagit sig 75 meter över banan och gjort 2-0. Anledningen till varför Lyckeny fick de stora ytorna vet vi om och detta är något vi verkligen ska jobba med i fortsättningen. Därefter fortsatte vi spela positivt och fick även in en reducering av Victor. Sista kvarten av första halvlek fick dock hemmalaget in tre bollar. Ett par bjudningar kan man lugnt säga..

Andra halvlek försöker vi spela fotboll igen och vi står upp bra. Dock en jättemiss i eget straffområde samt att vår målvakt Fredde halkade och satt på rumpan när bollen studsade in spikade slutresultatet.

Att det blev 6-1 till Lyckeby är inget anmärkningsvärt. Det ska skilja det antalet mål när det skiljer två divisioner. Vi gjorde mycket positiva saker blandat med alldeles för många felpass. Dock fick vi de besked vi ville ha och i omklädningsrummet var det ända positivt efter 90 minuter. Vi blev straffade vid ett antal omställningar och vid misstag -som man blir av ett bra lag med individuellt bra spelare.

Nu är det knappt en månad tills vi ska möta ett annat diviosion tre lag i form av Bergkvara. En månad av hårt jobb där vi ska nöta på detaljerna vi behöver.